Hulptransporten Hulptransporten ‹ Helpen met goederen ‹ Stichting Ora

Hulptransporten

Vrachten

ORA organiseert in 2019 vrachtwagenladingen met hulpgoederen naar Letland en Hongarije. Ieder transport bevat kleding, schoenen, babyspullen en hygiëneartikelen. Daarnaast gaan er speciaal aangevraagde goederen mee zoals pannen, schoolmateriaal, gereedschap, rollators, rolstoelen, fietsen en bouwmateriaal.

In 2018 stuurden we vrachtwagens met hulpgoederen naar Letland, en Hongarije.

Hulp gevraagd!

Het laden van een vrachtwagen gebeurt altijd 's op werkdagen 's avonds vanaf 19.00 uur. Met een ploeg vrijwilligers werken we hard, maar hebben we ook plezier met elkaar! In de pauze is er koffie met wat lekkers. Het is een mooi moment met elkaar wanneer de laatste goederen geladen worden en de vrachtwagen om een uur of tien tjokvol vertrekt!

Een keer meehelpen?

U wilt wel eens meehelpen met het laden van een vrachtwagen? Dat kan. Stuur dan een e-mail aan ORA en wij laten u weten wanneer we met elkaar weer een vrachtwagen laden.